خواص چای و عناب - AN OVERVIEW

خواص چای و عناب - An Overview

خواص چای و عناب - An Overview

Blog Article

راهنمای دریافت رژیم پکیج های رژیم مقالات تخصصی ثبت مشکلات ثبت نام دریافت رژیم غذایی دریافت برنامه

طب سنتی ایرانی، عناب را چاق‌کننده و مقوی معده و کبد می‌داند.

فلاونوئیدها، کاروتن، بتا‌توکوفرول و آنتوسیانین‌ها نیز به طور سرشار در عصاره عناب وجود دارد. همچنین این میوه غنی از ماده‌ای به نام تانن است که دارای خواص ضد‌التهابی بوده و به لخته شدن خون کمک می‌کند.

خاصیت عناب به زنان باردار کمک می‌کند که دوران بارداری راحت‌تری را سپری کنند. کاهش دردهای عضلانی، گرفتگی عضلات و ماهیچه‌ها، کاهش دردهای استخوانی مانند درد لگن، کاهش استرس و اضطراب، تقویت سیستم ایمنی مادر و جنین، تقویت پوست مادر و جلوگیری از ریزش مو ناشی از کمبود مواد مغذی در بدن، تنظیم فشارخون و تقویت مغز جنین از فوایدی است که مصرف عناب در دوران بارداری زنان به همراه دارد.

همچنین افرادی که دارای بیماری‌های خاص هستند، بهتر است قبل از مصرف عناب با پزشک خود مشورت داشته باشند.

از آشپزی گرفته تا مصارف دارویی راه‌های زیادی برای استفاده مردم از عناب در سراسر جهان وجود دارد. در اینجا خلاصه‌ای از مهمترین کاربردهای آن آورده شده است:

در مقاله نوشته شده از غفاری دایت به سراغ جدول کالری مواد غذایی میرویم و شما را با کالری انواع غذا آشنا کنیم،پس با ما همراه باشید بامراجعه به لینک مربوطه.

یکی دیگر از خواص عناب خشک تقویت عضلات ورزشکاران است. ازآنجایی‌که مردان ورزشکار، برای کاهش درصد چربی فواید عناب بدن و حفظ عضلات خود نیاز به تقویت ماهیچه دارند، عناب بهترین گزینه برای این کار است. استفاده از دم‌کرده عناب یا عناب خشک علاوه بر تقویت عضلات و ماهیچه‌ها و کاهش چربی بدن، سیستم ایمنی بدن را تقویت می‌کند.

همچنین در برخی بررسی‌ها به تأثیر پلی ساکارید موجود در عناب بر تقویت دیواره داخلی روده موش صحرایی مبتلا به کولیت (التهاب روده مزمن) تأکید شده است.

عناب به دلیل دارا بودن آنتی اکسیدان زیاد یکی از بهترین مواد طبیعی برای تقویت عملکرد کبد محسوب می‌شود. علاوه بر درمان کبد چرب، عناب به طور کلی دارای خواص زیادی برای کبد است.

برای افزایش و بهبود عملکرد مغز روش‌هایی وجود دارد که در مقاله تقویت حافظه به شرح آن می‌پردازیم.

عناب را «خرمای قرمز» و «خرمای چینی» نیز می‌نامند. رویشگاه اصلی این درخت به درستی مشخص نیست ولی چنین تصور می‌شود که خاستگاه طبیعی آن به نظر در آسیای جنوبی  بین لبنان، جنوب غرب افغانستان، شمال هن ، شبه جزیره کره و جنوب و مرکز چین است و خراسان جنوبی را قطب تولید عناب کشور ایران می‌دانند.

در قسمت قبل در مورد برخی از مهم‌ترین مواد تشکیل دهنده‌ی این میوه سالم و پرفایده صحبت کردیم و آن‌ها را برای شما بازگو کردیم تا بتوانید به خوبی این خواص را بشناسید.

این ماده مغذی کمک می‌کند دفع راحت و بیشتری داشته باشید. با بهتر شدن دفع، حرکت غذا در اندام گوارشی سریع‌تر و احتمال یبوست کم می‌شود.

Report this page